Irma Zukić, glumica

Rođena je 29.08.1997. u Tuzli, BiH. Osnovnu i srednju školu je završila u Tuzli.Od 2011. do 2016. godine bila je član Pozorišta Mladih Tuzla gdje je učestvovala u 5 predstava za djecu i mlade, te je radila kao voditelj dramskog studija.Diplomirala je na Akademiji Dramskih Umjetnosti u Tuzli 2020. godine, u klasi prof. Jasmine Čelebić-Tanović. Po završetku diplomskog studija igrala je u predstavi ” Čarlijeva tetka” u režiji Nine Kleflin. Predstave ” Posljednja ljubav Hasana Kaimije” i ” Pijana noć” su višestruko nagrađivane na festivalima ” Pozorišne/kazališne igre BiH” u Jajcu i ” Susreti pozorišta” u Brčkom. Godine 2020. upisuje drugi ciklus na ADU Tuzla, a 2021. godine izlazi sa magistarskom predstavom ” Krivica” Nebojše Romčevića.


Mirko Ilibašić, glumac

Rođen je 22.06.1992. godine u Osijeku. Završio Akademiju dramskih umjetnosti u Tuzli, u klasi profesora Damira Altumbabića. Živim u Zagrebu. Pripadam ogranku samostalnih umjetnika u Hrvatskoj. Bio je u main castu serije “Na granici”, snimio epizodnu ulogu u seriji “Strike back” i filmu” Po tamburi”, te također epizodnu ulogu u seriji koja će se tek ove godine početi prikazivati. Igra predstave u tri nezavisna pozorišta u Zagrebu.


Jelena Stojaković, glumica i instruktorica plesa

Rođena je 8.12.1992. u Banjaluci, gdje je i završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirala je pozorišnu, filmsku i tv produkciju 2015, a njena diplomska predstava „Potop“ je najnagrađivanija predstava u historiji Banjalučkog studentskog pozorišta. Tri puta je proglašena za glumicu sezone. Radila je na radiju i televiziji, a igrala je u preko 30 predstava i nekoliko studentskih filmova. Plesni klub „Blok“ osniva 2014. godine, a nedugo zatim i Dramski studio „Blok“. Pokreće i nekoliko kulturnih i sportskih manifestacija za djecu i mlade.