534 Views

Alen Zulić

/ Director

Rođen 1976
Jezik Bosanski
Drugi jezik Engleski
Mjesto Rođenja Bihać
Email alenzulic38@gmail.com
Telefon +387 61 770 110

My Story

Dugogodišnji direktor JU Kulturni centar Bihać  koji je sa iznimno uspješnim i kvalitetnim umjetničkim programima realiziranim u sjeverozapadnom dijelu BiH, iskazao vrhunske kvalitete društveno odgovornog kreatora i realizatora novih vrijednosti.
Pravilno određivanje težišta u radu i fokusiranost na realizaciju zadataka te neiscpna životna energija ga involvira u gotovo sve bitne projekte iz oblasti kulture, umjetnosti, tradicije i turizma.Kao profesionalni muzičar uspješno je vodio nekoliko horova i organizovao muzičko scenske manifestacije i programske sadržaje kompleksnog organizacijskog profila.
Bio je Predsjednik nadzornog odbora Radio TV Bihać i Općinskog savjeta za kulturu te član Kantonalnog savjeta za kulturu i Upravnog odbora BZK “Preporod”
Aktivan u radu Kantonalne Komisije za odabir programa i projekata iz oblasti kulture i mladih i Predsjednik UO JU Zavod za zaštitu kulturnog naslijeđa.
U slobodno vrijeme je orjentiran ka aktivnostima  Rotary Cluba Bihać,  Internacionalne Una regate, Bihaćkog ljeta i  projekta “Kulturni-historijski Turizam u starim gradovima Ostrovica i Sokolac.

Izvršni direktor Bihać Avantura Film Fesitvala

My Filmography

  • Year Film Title Description
  • 2015 Just like you Wolfgang Murnberger

My Award

  • Year Film Title Award(s)
  • 2015 Just like you The most famous director